Disse enkle veggie-oppskrifter vil ikke stanse hobbyene dine!

Hverdagene våre kan være svært slitsomme. Vi bruker flere timer i lesesalen, arbeidsplassene eller ved spisebordet med våre barn og deres skolearbeid. Det er også slitsomt å hele tiden tilberede sunne og delikate måltider uten å bruke flere timer på det. Her får du oversikt over noen enkle og sunne oppskrifter å tilberede for deg selv, kjæreste eller barna dine. Mens disse delikate måltidene står i ovnen så kan du brukte tid på å lese din favoritt bok eller spile bingo online kasino på Bingo.com, du kan spille to spill her.

Pasta med tofu

Det er enkelt å få med seg viktige næringsstoffer gjennom denne enkle pasta oppskriften som er god for kroppen og rimelig for lommeboken. Alt du trenger er kullkornpasta, tofu, paprika, brokkoli, gulerøtter og sesamolje. Oppskriften er enkel.

1) Kok pastaen i 15 minutter.

2) Kutt alle grønnsakene og tofuen.

3) Stek alle grønnsakene i sesamolje.

4) Hell ut vannet fra pastaen og bland det deretter sammen med grønnsakene og rør dem sammen.

Alle ingrediensene i denne retten gir deg ulike fordeler. Sesamoljen er en god kilde til Omega 6 og bidrar til å senke risikoen for hjertesykdommer og paprika er rik på kostfiber og c-vitamin, som motvirker mot forstoppelse og beskytter cellene våre mot oksidativt stress.

Søtpotet salat med avokado

Hvem elsker ikke et lett måltid til lunsj etter en forelesing eller om kvelden etter en lang dag med papirarbeid? Salat er alltid enkelt å lage, smakfullt og fult av farger. Denne salaten er en favoritt og lages på 20 minutter, og er nok for fire personer. Alt du trenger for denne oppskriften er søtpotet, granateple, ananas , mango, rød chili, sesamolje og selvsagt avokado.

1) Kutt alle grønnsakene, du velger selv hvor mye du vil ha av hver grønnsak.

2) Stek søtpotetene og den rød chilien i sesamolje til de ble myke.

3) Bland deretter alle ingrediensene sammen.

Disse ingrediensene bidrar til 5 om dagen! Den gyldige reglen om å få i seg 5 frukter og grønnsaker iløpet av dagen for å skape en god helse og livskvalitet. Ananas inneholder en rekke med ulike vitaminer som bidrar til å lette på fordøyelsessystemet, mens avokado er rikt på folsyre. Folsyre er viktig å få i seg dersom man er gravid, det bidrar til utviklingen til moren og fosteret.

Avokado med egg

Frokost er det viktigste måltidet iløpet av dagen, det starter forbrenningen din, hjelper deg med konsentrasjonen og gir deg nok energi til å starte dagen. Avokado med egg metter godt, næringsrikt og regulerer kolesterolet ditt. Denne frokosten inneholder kolin som er bra for hjernen og inneholder jod som har i oppgave å regulere hormonene som bidrar til normal vekst. Til denne oppskriften trenger du egg, avokado, cherrytomater og sitronsaft.

1) Kok eggene til de blir hardkokt eller smilende.

2) Kutt avokadoen i to, fjern steinen og fjern litt ekstra av avokadoen slik at egget får plass.

3) Kutt den hardkokte eggen i to og plasser den inn i avokadoen.

4) Tilsett sitronsaft.

5) Ha cherrytomtater ved siden av.